
Aquest final d’any 2017 des de l’àrea de Turisme de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà s’ha editat un calendari pel 2018, per donar a conèixer els productes singulars de la gastronomia de la comarca.
El calendari recull tota la informació de temàtica gastronòmica, per donar a conèixer els productes i plats tradicionals del Berguedà, ubicant-los i vinculant-los temporalment als esdeveniments gastronòmics més importants durant l’any.
El recull té una finalitat promocional per atraure turisme gastronòmic i oferir cuina de qualitat i a la vegada, també té un caire cultural i pedagògic per donar a conèixer els productes de la terra i no oblidar les arrels de la cuina berguedana.
El calendari conté fotografies de la Silvia Massana encarregades expressament per a mostrar els productes i plats més representatius del Berguedà en funció de la temporada.
Aquest calendari, dels quals s’han editat gairebé 4000 exemplars, s’ha repartit al Berguedà en el comerç, establiments turístics, ajuntaments, oficines de turisme, etc. i també a fora de la comarca amb un objectiu promocional.
Les fotografies s’han finançat a través del programa Gustum gestionat per l’Associació del Desenvolupament Rural de la Catalunya Central i el disseny i la impressió amb finançament del contracte programa de turisme de la Diputació de Barcelona.
Per a totes les persones interessades en tenir aquest calendari a casa, el poden passar a buscar a l’oficina de turisme comarcal on n’hi haurà a disposició de tothom que en vulgui fins a exhaurir existències. El disseny del calendari és obra dels artistes berguedans Salvador Vinyes i Sílvia Massana.
Comunicació / Agència de desenvolupament del Berguedà
Sense respostes a “L’Agència de Desenvolupament del Berguedà edita el primer calendari gastronòmic de la comarca”