El diumenge 21 d’octubre durant tot el matí, la zona de Cal Rosal on s’acostuma a assentar el tradicional mercat del bolet, acollirà la nova Festa del Bolet, una activitat amb vàries propostes gastronòmiques i d’oci al voltant del món dels bolets.
Un esmorzar boletaire amb botifarra i cansalada obrirà, el diumenge 21 d’octubre, la primera edició de la Festa del Bolet d’Olvan. Serà a les 9 del matí a Cal Rosal, l’emblemàtic espai a peu de carretera on se sol celebrar el mercat del bolet durant alguns mesos a l’any. De fet, l’esmorzar arribarà de la mà de les parades presents al mercat de bolet i tindrà un cost de tres euros per persona.
De bon matí també s’obrirà la fira d’artesania, que s’allargarà fins a les tres, i l’exposició de bolets, que anirà a càrrec de l’expert Andrés Valverde. També els infants tindran un espai per al seu gaudi, més enllà de la descoberta dels bolets, amb un inflable que s’ubicarà al costat de la fira.
Durant el matí es portaran a terme diverses activitats gastronòmiques al voltant del món dels bolets. Així, a les 12.00h hi haurà un taller de cuina amb el nom de “La cuina del bolet”. L’Associació Gastronòmica i Cultural Tita Vivi serà l’encarregada d’elaborar en directe un paté vegetal de bolets amb formatge, i tot seguit un rissotto de bolets. En acabar el taller, els participants podran degustar tots dos plats.
La Festa del Bolet d’enguany és una iniciativa l’Ajuntament d’Olvan que compta amb la col·laboració de l’empresa Firàlia.
Sense respostes a “Olvan es prepara per a la Festa del Bolet que se celebra aquest diumenge”