
Els àpats, amb preus especials, tindran lloc els dijous des del 26 de gener al 9 de març a set restaurants diferents
La campanya de la cuina de la caça i la tòfona del Berguedà arriba amb novetats aquest 2023. La nova edició de la iniciativa, que engega aquest dissabte 14 de gener i s’allargarà fins el 12 de març, estrena una ruta de sopars maridats. Aquesta proposta pretén acostar la caça i la tòfona als berguedans i visitants amb àpats amb preus especials i que aniran acompanyats d’un maridatge amb cellers de la DO Pla de Bages.
Aquests sopars tindran lloc els dijous al vespre i s’allargaran del 26 de gener fins al 9 de març. Són set els restaurants que formen part de la campanya que participen de la ruta de sopars maridats: La Barana (Berga), Els Roures (Castellar del Riu), Cal Marçal (Puig-reig), Ca l’Amagat (Bagà), Cal Marsalet (L’Espunyola), Recó de l’avi (Guardiola de Berguedà), La Cabana (Berga). El preu d’aquests àpats serà especial per a l’ocasió i costaran, en tots els casos 35 euros. Els productes del Berguedà, amb la caça i la tòfona com a convidats especials, estaran maridats cada setmana per un celler diferent de la DO Pla de Bages. La iniciativa va acompanyada d’un passaport que es lliurarà durant el primer àpat (a la Barana). Les persones que assisteixin als set sopars i segellin el passaport entraran al sorteig d’una experiència enoturística en un celler de la DO Pla de Bages. La resta de persones participants, entraran al sorteig de 6 ampolles de vi a un wine bar de la DO Pla de Bages. Les reserves per participar als sopars s’hauran de realitzar a cadascun dels restaurants de manera prèvia.
Paral·lelament, els restaurants que s’hi han adherit oferiran durant els prop de dos mesos que s’allarga la campanya menús i plats amb la tòfona i la caça com a protagonistes. Enguany hi participen 11 restaurants, un més que el 2022:
Cal Pericas (La Pobla de Lillet), Niu Nou (Bagà), Cal Travé (Berga), Cal Marçal (Puig-reig), Cal Marsalet (L’Espunyola), Ca l’Amagat (Bagà), Susèn (Saldes), La Barana (Berga), El Recó de l’avi (Guardiola de Berguedà), Els Roures (Castellar del Riu) i La Cabana (Berga).
Els plats i menús disponibles es podran consultar a les webs de l’oficina de Turisme del Berguedà i d’associació Hostaleria i Turisme del Berguedà així com a les xarxes socials d’aquestes entitats i dels restaurants adherits a la campanya.
Aquesta campanya està impulsada per Hostaleria i Turisme del Berguedà amb la col·laboració del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya i de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà i el patrocini de Cava Rovellats.
Comunicació / Hostaleria i Turisme
Sense respostes a “La campanya de la cuina de la caça i la tòfona del Berguedà estrena una ruta de sopars maridats”