Logo

El Berguedà és molt més
Navegació
  • INICI
  • Actualitat
  • Turisme
  • Gastronomia
  • Cultura
  • Opinió
  • Salut

La Cuina del Bolet del Berguedà tanca temporada amb 1.300 menús servits

Per Fermi Riu | a 20 novembre, 2022 | 0 Comentaris
Actualitat Gastronomia
cuina_bolet2

Hostaleria i Turisme valora positivament la campanya en un any de pocs bolets per les condicions meteorològiques

La Cuina del Bolet del Berguedà ha tancat, aquesta setmana, la seva 22a edició. La campanya de l’Associació d’Hostaleria i Turisme del Berguedà i l’Agència de Desenvolupament del Berguedà ha tornat a posar en valor el bolet com a producte estrella de la comarca durant la temporada de tardor. Des del 17 de setembre i fins el 13 de novembre, s’han servit un total de 1.300 menús del bolet als tretze restaurants que enguany han format part d’aquesta iniciativa.

Jordi Badia, president de l’Associació d’Hostaleria i Turisme, ha valorat positivament la campanya i ha recordat que enguany s’han superat lleugerament els menús servits durant el 2021 (1.200). “Ha estat un any molt complicat pel bolet, perquè tot i que la temporada va començar molt d’hora i abundant, les condicions meteorològiques marcades per les altes temperatures i la manca de pluja, han perjudicat a la presència de bolets al bosc”, ha assegurat. Tot i aquesta situació, els restauradors han mantingut l’afluència de visitants provinents, majoritàriament de l’àrea metropolitana de Barcelona i de la comarca del Gironès, i els comensals s’han interessat per l’oferta gastronòmica al voltant del bolet.

Badia ha volgut agrair, de nou, la bona resposta dels restauradors en l’any de recuperació de la normalitat de la campanya, després dels dos anys de pandèmia, destacant l’esforç dels restauradors d’oferir preus ajustats amb productes de temporada i del Berguedà.

cuina_bolet1

Aquest 2022 han participat a la Cuina del Bolet Ca l’Amagat i Niu Nou (Bagà); La Barana, La Cabana, Cal Travé (Berga); Hostal La Muntanya (Castellar de n’Hug); Els Roures (Castellar del Riu); El Recó de l’Avi (Guardiola de Berguedà); Cal Pericas (La Pobla de Lillet); Cal Marsalet (L’Espunyola); Cal Marçal (Puig-reig); Susèn (Saldes); Cal Candi (Vilada).

La campanya ha comptat amb el patrocini de Rovellats i Abadal i també amb la col·laboració de l’Associació d’Agroturisme del Berguedà amb la qual s’ha realitzat un sorteig d’un cap de setmana en un allotjament de turisme rural del Berguedà.

Comunicació / Agència de Desenvolupament del Berguedà – Hostaleria i Turisme del Berguedà

Comparteix la noticia:
  • tweet

Etiquetes Agència de desenvolupament del BerguedàBerguedàCuina del BoletHostaleria i TurismePlats cuinats

Publicacions Recents

  • La Patum accessible obrirà la inscripció per a l’espai reservat a persones amb mobilitat reduïda i altres diversitats funcionals del 12 al 23 de maig

    9 maig, 2025 - 0 Comentaris
  • L’Associació d’Agroturisme del Berguedà fa un balanç positiu de l’any i mira amb optimisme al 2025 en la seva assemblea anual

    8 maig, 2025 - 0 Comentaris
  • Paulig (Liven) atura la producció per celebrar el Safety Day i refermar el seu compromís amb la seguretat laboral

    7 maig, 2025 - 0 Comentaris

Publicacions Recents

  • L’Associació d’Agroturisme del Berguedà fa un balanç positiu de l’any i mira amb optimisme al 2025 en la seva assemblea anual

    8 maig, 2025 - 0 Comentaris
  • “Mirada Jove 2025” dona forma al talent emergent del Berguedà

    2 maig, 2025 - 0 Comentaris
  • L’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà analitza l’impacte de l’apagada del 28 d’abril en el teixit empresarial de la comarca

    30 abril, 2025 - 0 Comentaris

Descripció de l'autor

Sense respostes a “La Cuina del Bolet del Berguedà tanca temporada amb 1.300 menús servits”

Deixa una resposta Cancelar resposta

El teu email no serà publicat. Camps requerits *

*
*


INTEL NUCS CIBPCS

Mini PCs Intel NUC Comprar mini pc intel nuc

El Magatzem del Tasta

  • Popular
  • Recents
  • Comentaris
  • Mor Mossèn Josep Maria Ballarín.

    18 març, 2016 - 2 Comentaris
  • Obertes les inscripcions per a participar a l’exposició col·lectiva de pintors berguedans “Memorial Jacint Codina”

    21 març, 2017 - 2 Comentaris
  • Oh Happy Giovinetto!

    28 novembre, 2015 - 0 Comentaris
  • La Patum accessible obrirà la inscripció per a l’espai reservat a persones amb mobilitat reduïda i altres diversitats funcionals del 12 al 23 de maig

    9 maig, 2025 - 0 Comentaris
  • Activitats ANIMades a Puig-Reig

    15 desembre, 2015 - 0 Comentaris
  • La Patum accessible obrirà la inscripció per a l’espai reservat a persones amb mobilitat reduïda i altres diversitats funcionals del 12 al 23 de maig

    9 maig, 2025 - 0 Comentaris
  • L’Associació d’Agroturisme del Berguedà fa un balanç positiu de l’any i mira amb optimisme al 2025 en la seva assemblea anual

    8 maig, 2025 - 0 Comentaris
  • Paulig (Liven) atura la producció per celebrar el Safety Day i refermar el seu compromís amb la seguretat laboral

    7 maig, 2025 - 0 Comentaris
  • La Cambra defensa l’impuls d’infraestructures que millorin la cobertura telefònica del Berguedà

    6 maig, 2025 - 0 Comentaris
  • La Diputació de Barcelona lliura l’Estudi històric del castell de Guardiola de Berguedà

    6 maig, 2025 - 0 Comentaris
  • Mor Mossèn Josep Maria Ballarín.

    Moltes gràcies, Climent, per la teva aportació.
    20 abril, 2023 - Fermi Riu
  • Mor Mossèn Josep Maria Ballarín.

    A Queralt hi va arribar el 1958
    9 abril, 2023 - Climent Vilella
  • Obertes les inscripcions per a participar a l’exposició col·lectiva de pintors berguedans “Memorial Jacint Codina”

    Ens posarem en contacte amb vosaltres per a explicar la vostra...
    18 abril, 2017 - Fermi Riu
  • Obertes les inscripcions per a participar a l’exposició col·lectiva de pintors berguedans “Memorial Jacint Codina”

    Aquesta Fundació, de recent constitució, te l'interès de fer un...
    13 abril, 2017 - Esteve Amills Sisó

El més llegit

  • Mor Mossèn Josep Maria Ballarín.

    18 març, 2016 - 2 Comentaris
  • Obertes les inscripcions per a participar a l’exposició col·lectiva de pintors berguedans “Memorial Jacint Codina”

    21 març, 2017 - 2 Comentaris
  • Oh Happy Giovinetto!

    28 novembre, 2015 - 0 Comentaris

El darrer tren de viatgers des de Guardiola de Berguedà fins a Barcelona. 1972. Ignasi Costa i Amills

Notícies per Etiquetes

Aceb activitats actuacions Agència de desenvolupament del Berguedà Ajuntament Ajuntament de Berga Ajuntament de Puig-reig AMIC Avià Bagà Berga Berguedà Campanya Casserres Castellar de n'Hug Catalunya Central Cercs concert concurs Consell Comarcal Consell Comarcal del Berguedà Cultura Diputació de Barcelona Esport Exposició Festa Festa Major Fira Formació Gironella Guardiola de Berguedà Hospital Sant Bernabé La Pobla de Lillet Monestir de Sant Llorenç Nadal obres Olvan patum Puig-Reig Queralt Sant Jordi Tasta Teatre Turisme Vilada

Col·laboradors

Més llegits

  • Mor Mossèn Josep Maria Ballarín.

    18 març, 2016 - 2 Comentaris
  • Obertes les inscripcions per a participar a l’exposició col·lectiva de pintors berguedans “Memorial Jacint Codina”

    21 març, 2017 - 2 Comentaris
  • Oh Happy Giovinetto!

    28 novembre, 2015 - 0 Comentaris
maig 2025
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« abr    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Notícies per Categories

  • Actualitat
  • Cultura
  • Gastronomia
  • Opinió
  • Revistes Tasta
  • Salut
  • Turisme

Revista “Tasta.cat”

  • C.\ Gòsol nº12, 08600 Berga
  • Tel.: (+34) 617 395 978
  • Web: www.tasta.cat
  • Email: tasta@tasta.cat
  • Inici
  • Avís Legal
  • Política de Privacitat
​
© 2015. Tots els drets reservats. Disseny Web Berguedà