Amb l’objectiu de potenciar la salut, la sostenibilitat, el consum responsable i l’economia del territori, Logos Berguedà inicia un cicle anual de xerrades i tasts amb els productors sota el nom de Veu als productors.
La primera xerrada serà el dissabte dia 16 de març 2019 amb Pep Bover, productor ecològic de cereals, farines i xai a Cal Pauet; Adam Tubau, forner i Marc Butxaca, productor d’El Vilar Ecològic.
Els productors ecològics locals prendran la paraula per explicar com treballen i a continuació hi haurà un sopar/tast del productes.
L’acte es farà a les 18:00h a Logos Berguedà (de l’Ametlla de Merola, Puig-reig)
Aquesta és la primera d’un seguit de xerrades i activitats dedicades als productors. Aquest és el programa complert:
Més informació i inscripcions a: 938 204 193
logos@logosbergueda.cat
www.logosbergueda.cat
Sense respostes a “Els productors i el consum responsable a debat el dia 16 a Logos Berguedà de l’Ametlla de Merola”