Logo

El Berguedà és molt més
Navegació
  • INICI
  • Actualitat
  • Turisme
  • Gastronomia
  • Cultura
  • Opinió
  • Salut

Paulig posa en marxa la nova línia per elaborar snacks 3D a la seva planta de Berga i crea 41 nous llocs de treball a la comarca

Per Fermi Riu | a 16 octubre, 2023 | 0 Comentaris
Actualitat
Inauguració nova línea Paulig
  • Després de 20 mesos de la integració entre les dues empreses familiars Paulig i Liven, Paulig Spain consolida el seu positiu impacte a Catalunya, on manté una forta aposta per aportar valor al Berguedà, impulsar la seva emprenedoria i contribuir al creixement mitjançant la seva activitat empresarial
  • En aquest sentit, la companyia ha inaugurat una nova línia de producció destinada a la fabricació de snacks 3D de diverses formes, ingredients i formulacions, en la qual s’han invertit més de 2M€. La nova línia duplica la capacitat de les actuals, arribant a produir més 20.000 kilograms d’aquests snacks al dia
  • Les sinergies i l’aprofitament de les capacitats productives entre Paulig i Liven han culminat en noves inversions, que durant aquest any han generat fins a 41 llocs de treball a la comarca, posicionant a Paulig Spain com a un ocupador de referència al Berguedà

Des de la integració de Paulig, líder europeu del mercat Tex Mex, amb Liven, empresa berguedana especialitzada en snacking i amb capacitat de producció mundial, Paulig Spain ha impactat positivament a la comarca del Berguedà (Catalunya) aportant valor i contribuint al seu desenvolupament econòmic.
Una mostra d’aquest impacte és la creació d’una nova línia de producció en la planta de Berga (El Berguedà), destinada a la fabricació de snacks 3D de diverses formes (twists, triangles 3D, tubs vegetals, etc.) i amb nous ingredients i formulacions.
Aquesta línia, que s’ha inaugurat a finals de setembre, duplica la capacitat de producció de les línies actuals i pot arribar a produir més de 20.000 kilograms d’aquests snacks al dia, és a dir, més de 7 mil tones l’any.
La nova línia de producte també ha permès que Paulig arribi als diferents consumidors i s’adapti a les seves necessitats, ja que és una gamma de snacks 100% gluten-free.
Seguint el compromís mediambiental de la companyia i amb el repte d’assolir el futur sostenible de l’alimentació, la nova línia de Paulig Spain s’alimenta d’energia 100% renovable provinent principalment de biomassa i energia solar fotovoltaica. Cal destacar que, un dels principals objectius de Paulig Spain per a l’any 2023 és obtenir la certificació de Carbon Neutral Building a la planta de Berga.

Liven Paulig 23

L’impacte de Paulig a Catalunya: més innovació, capacitat de producció i ocupador de referència
La suma d’habilitats d’innovació i capacitat de producció de les dues empreses (Liven i Paulig) i el compromís de Paulig Spain per aportar valor i contribuir al creixement econòmic del Berguedà suposa un positiu impacte per a Catalunya.
Des de l’any 2022 la companyia ha realitzat millores productives, ampliacions de línies i ha incrementat la capacitat de les seves dues fàbriques al Berguedà (Berga i Puig-reig). Aquestes iniciatives s’han vist reflectides en el volum de snacks comercialitzat de la companyia, que se situa per sobre de les 34 mil tones l’any 2022.
D’altra banda, un aspecte rellevant per al talent de la regió, és el posicionament de Paulig com a ocupador de referència. Paulig Spain compta actualment amb una plantilla de 354 treballadors i, des de gener de 2022, ha incorporat fins a 41 nous llocs de treball.
A més, la sinergia entre Liven i Paulig ha fet possible crear una nova gamma de snacks Santa Maria, propietat de Paulig: les popped chips, un snack saludable elaborat íntegrament a la comarca i comercialitzat als països nòrdics, on destaca la seva excel·lent acceptació.
Aquest factor no suposa només el llançament d’una nova gamma de snacks sinó també l’entrada de Paulig en una nova categoria, en la qual no tenia presència anteriorment. Aquest és el primer pas per situar-se en una posició de lideratge al sector dels snacks al mercat nòrdic.
Les popped chips segueixen l’objectiu de sostenibilitat de Paulig i la seva missió d’oferir alternatives més lleugeres als consumidors, ja que estan fabricades utilitzant exclusivament energies renovables, sense fregir i amb un 60% menys de greix que altres snacks tradicionals.
Com a perspectives de futur, el 2024 es preveu una ampliació de la seva gamma.

Paulig és una empresa familiar d’aliments i begudes que cultiva una nova cultura alimentaria sostenible i beneficiosa tant per a les persones com per al planeta. Des de gener de l’any 2022, l’empresa berguedana Liven forma part de Paulig. Amb un portafoli que inclou cafè i begudes, Tex Mex i espècies, aperitius i opcions vegetals, Paulig compta amb marques com Santa María, Risenta, Poco Loco o Zanuy. L’empresa compta amb 2.300 treballadors apassionats distribuïts en 13 països diferents, entre els quals es troba Paulig Spain, i que treballen entorn el propòsit “Per una vida plena de sabor”.

Comunicació / Paulig

Comparteix la noticia:
  • tweet

Etiquetes BergaLlocs de treballNova líniaPaulig

Publicacions Recents

  • Arrenca la campanya de vacunació: a qui li toca la de la grip, COVID-19 o totes dues

    14 octubre, 2025 - 0 Comentaris
  • El programa “Eixart. Art i Salut” porta l’art i la creació als centres d’atenció primària

    13 octubre, 2025 - 0 Comentaris
  • Bagà celebra els dies 10, 11 i 12 d’octubre, les Festes de la Baronia de Pinós

    10 octubre, 2025 - 0 Comentaris

Publicacions Recents

  • Berga impulsa l’elaboració del nou Pla Local d’Adolescència i Joventut 2026-2030 i obre una enquesta ciutadana

    10 octubre, 2025 - 0 Comentaris
  • La 7a Cursa i caminada de la dona se celebrarà el 19 d’octubre per contribuir a la visibilitat i investigació del càncer de mama

    8 octubre, 2025 - 0 Comentaris
  • L’Hospital de Berga, finalista als Premis BSH 2025 en la categoria Maternoinfantil

    8 octubre, 2025 - 0 Comentaris

Descripció de l'autor

Sense respostes a “Paulig posa en marxa la nova línia per elaborar snacks 3D a la seva planta de Berga i crea 41 nous llocs de treball a la comarca”

Deixa una resposta Cancelar resposta

El teu email no serà publicat. Camps requerits *

*
*


INTEL NUCS CIBPCS

Mini PCs Intel NUC Comprar mini pc intel nuc

El Magatzem del Tasta

  • Popular
  • Recents
  • Comentaris
  • Mor Mossèn Josep Maria Ballarín.

    18 març, 2016 - 2 Comentaris
  • Obertes les inscripcions per a participar a l’exposició col·lectiva de pintors berguedans “Memorial Jacint Codina”

    21 març, 2017 - 2 Comentaris
  • Oh Happy Giovinetto!

    28 novembre, 2015 - 0 Comentaris
  • Arrenca la campanya de vacunació: a qui li toca la de la grip, COVID-19 o totes dues

    14 octubre, 2025 - 0 Comentaris
  • Activitats ANIMades a Puig-Reig

    15 desembre, 2015 - 0 Comentaris
  • Arrenca la campanya de vacunació: a qui li toca la de la grip, COVID-19 o totes dues

    14 octubre, 2025 - 0 Comentaris
  • El programa “Eixart. Art i Salut” porta l’art i la creació als centres d’atenció primària

    13 octubre, 2025 - 0 Comentaris
  • Bagà celebra els dies 10, 11 i 12 d’octubre, les Festes de la Baronia de Pinós

    10 octubre, 2025 - 0 Comentaris
  • Berga impulsa l’elaboració del nou Pla Local d’Adolescència i Joventut 2026-2030 i obre una enquesta ciutadana

    10 octubre, 2025 - 0 Comentaris
  • La Diputació de Barcelona injecta més de 900.000 euros als municipis del Berguedà per garantir-ne l’autonomia local

    10 octubre, 2025 - 0 Comentaris
  • Mor Mossèn Josep Maria Ballarín.

    Moltes gràcies, Climent, per la teva aportació.
    20 abril, 2023 - Fermi Riu
  • Mor Mossèn Josep Maria Ballarín.

    A Queralt hi va arribar el 1958
    9 abril, 2023 - Climent Vilella
  • Obertes les inscripcions per a participar a l’exposició col·lectiva de pintors berguedans “Memorial Jacint Codina”

    Ens posarem en contacte amb vosaltres per a explicar la vostra...
    18 abril, 2017 - Fermi Riu
  • Obertes les inscripcions per a participar a l’exposició col·lectiva de pintors berguedans “Memorial Jacint Codina”

    Aquesta Fundació, de recent constitució, te l'interès de fer un...
    13 abril, 2017 - Esteve Amills Sisó

El més llegit

  • Mor Mossèn Josep Maria Ballarín.

    18 març, 2016 - 2 Comentaris
  • Obertes les inscripcions per a participar a l’exposició col·lectiva de pintors berguedans “Memorial Jacint Codina”

    21 març, 2017 - 2 Comentaris
  • Oh Happy Giovinetto!

    28 novembre, 2015 - 0 Comentaris

El darrer tren de viatgers des de Guardiola de Berguedà fins a Barcelona. 1972. Ignasi Costa i Amills

Notícies per Etiquetes

Aceb activitats actuacions Agència de desenvolupament del Berguedà Ajuntament Ajuntament de Berga Ajuntament de Puig-reig AMIC Avià Bagà Berga Bergacomercial Berguedà Campanya Casserres Castellar de n'Hug Catalunya Catalunya Central Cercs concert concurs Consell Comarcal Consell Comarcal del Berguedà Cultura Diputació de Barcelona Esport Exposició Festa Major Fira Formació Gironella Guardiola de Berguedà Hospital Sant Bernabé La Pobla de Lillet Monestir de Sant Llorenç Nadal obres Olvan patum Puig-Reig Sant Jordi Tasta Teatre Turisme Vilada

Col·laboradors

Més llegits

  • Mor Mossèn Josep Maria Ballarín.

    18 març, 2016 - 2 Comentaris
  • Obertes les inscripcions per a participar a l’exposició col·lectiva de pintors berguedans “Memorial Jacint Codina”

    21 març, 2017 - 2 Comentaris
  • Oh Happy Giovinetto!

    28 novembre, 2015 - 0 Comentaris
octubre 2025
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« set    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Notícies per Categories

  • Actualitat
  • Cultura
  • Gastronomia
  • Opinió
  • Revistes Tasta
  • Salut
  • Turisme

Revista “Tasta.cat”

  • C.\ Gòsol nº12, 08600 Berga
  • Tel.: (+34) 617 395 978
  • Web: www.tasta.cat
  • Email: tasta@tasta.cat
  • Inici
  • Avís Legal
  • Política de Privacitat
​
© 2015. Tots els drets reservats. Disseny Web Berguedà