
Una dotzena de restaurants de la comarca han posat en marxa la nova campanya gastronòmica de la “Cuina de la caça”, una iniciativa d’Hostaleria i Turisme del Berguedà amb la col·laboració de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà i el suport de la gerència de serveis de turisme de la Diputació de Barcelona.
La campanya està destinada a promocionar la comarca a través d’una cuina feta amb productes de caça del Berguedà, un territori ric en productes locals relacionats amb la caça de temporada i amb un receptari que inclou gairebé de tot: llegums, cereals, pollastre, xai, cabrit, ànec, senglar, embotits, formatges, dolços…, així com els famosos bolets del Berguedà, que continuen presents als fogons de les cuineres i cuiners.
La campanya de la “Cuina de la caça” és una de les activitats gastronòmiques que contempla el calendari culinari de la comarca, com la “Cuina del bolet” o la “Cuina de la tòfona”. La “Cuina de la caça” va des de mitjan novembre i fins al 31 de gener de 2016, gràcies a la qual es poden degustar plats i menús de la caça del Berguedà.
Sense respostes a “La cuina de la caça al Berguedà”