Logo

El Berguedà és molt més
Navegació
  • INICI
  • Actualitat
  • Turisme
  • Gastronomia
  • Cultura
  • Opinió
  • Salut

La Cuina del Bolet arriba als 25 anys amb vint restaurants participants a la campanya i un sopar de celebració

Per Fermi Riu | a 16 setembre, 2025 | 0 Comentaris
Actualitat Gastronomia
Presentació Cuina del Bolet 16-09-2025 (2)

• Els menús temàtics se serviran del 20 de setembre al 23 de novembre
• L’acte de celebració serà el 2 d’octubre, a Berga, amb un sopar obert a tothom
• També s’oferirà una nova edició de la ruta dels sopars maridats

Cuina del Bolet 2025_XXSS-04

La tardor gastronòmica al Berguedà té un nom propi: la Cuina del Bolet. La campanya, que enguany celebra una fita molt especial, arrenca el pròxim 20 de setembre i s’allargarà fins al 23 de novembre. Es tracta del 25è aniversari d’aquesta iniciativa que promociona el producte estrella dels boscos berguedans a la taula dels nostres restaurants.

En aquesta edició d’aniversari de la campanya, impulsada per l’Associació d’Hostaleria i Turisme del Berguedà, hi participen un total de vint restaurants, una xifra que supera la llista de les passades. Els cuiners d’aquests restaurants oferiran menús complets on el bolet serà el protagonista indiscutible, present des dels aperitius fins a les postres. Les cartes combinaran les receptes més tradicionals amb propostes innovadores i atrevides, demostrant la gran versatilitat culinària dels bolets.

Enguany participen a la campanya: Ca l’Amagat (Bagà), Cal Candi (Vilada), Cal Majoral (L’Espunyola), Cal Marçal (Puig-reig), El Forn (Gósol), El recó de l’Avi (Guardiola de Berguedà), Els Casals (Sagàs), Els Roures (Castellar del Riu), Estones Casa de Sabors (Guardiola de Berguedà), Font Freda (Castellar del Riu), Font Negra (Berga), Hostal Pedraforca (Saldes), Hotel Estel (Berga), L’Indret del Pedraforca (Saldes), La Barana (Berga), La Cabana (Berga), La Candela (Gironella), La Muntanya (Castellar de n’Hug), La Taverna (Gironella), Sant Cristòfol (Santa Maria de Merlès). Els menús es poden consultar a https://www.berguedaturisme.com/campanyes/.

La presidenta d’Hostaleria i Turisme, Sílvia Culell, ha destacat que són restaurants de tota la comarca, “fet que demostra que l’associació té presència a tot el Berguedà i que el visitants podran gaudir de la nostra gastronomia i de la cuina del bolet a qualsevol recó del territori”.
Sopar de celebració

La Cuina del Bolet està d’aniversari i Hostaleria i Turisme ho vol festejar amb un sopar de celebració obert a tota la ciutadania i també als restauradors que de la comarca. L’àpat serà el proper 2 d’octubre, a les 20:30 hores, a les carpes del Passeig de la Indústria de Berga.

El sopar, a càrrec de Les Alzines Càtering, “serà una oportunitat per compartir i un moment de donar gràcies a tothom qui durant aquest quart de segle ha estat al costat de la campanya i de l’associació, i també una vetllada per gaudir de la gastronomia i dels productes de casa nostra”, ha explicat Culell. El cost serà de 50 euros i els tiquets es podran comprar a través d’aquest enllaç.

Cartell 2025_WEB_Amb i sense restaurants-04 (1)
Ruta de sopars maridats

El sopar del 2 d’octubre servirà, també, com a tret de sortida de la ruta de sopars maridats d’aquesta tardor, que s’allargaran durant tots els dijous d’octubre i novembre fins que finalitzi la campanya. Els restaurants participants es donaran a conèixer properament i la dinàmica serà la mateixa que les passades edicions: els comensals podran gaudir d’un sopar temàtic amb el bolet com a protagonista amb el maridatge de vi dels cellers de la DO Pla de Bages participants.

La presidenta de HiT ha volgut agrair a totes les persones que des dels inicis han participat de la campanya i han donat suport a La Cuina del Bolet, així com als establiments que han sumat esforços per al seu manteniment al llarg dels anys.

David Font, de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, ha reconegut la tasca d’Hostaleria i Turisme al llarg d’aquest quart de segle i la importància d’aquesta campanya gastronòmica com a atractiu turístic pel Berguedà, que se suma a la resta de propostes que giren a l’entorn del bolet durant la tardor a la comarca, com les festes i les fires.

La campanya s’ha presentat aquest dimarts a la Font Gran de Cercs, amb la presència de membres de la junta d’Hostaleria i Turisme i compta amb la col·laboració de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà i dels cellers Abadal i Caves i Vins Oriol Rosell.

Comunicació / Hostaleria i Turisme del Berguedà

Comparteix la noticia:
  • tweet

Etiquetes BerguedàCampanyaCuina del BoletHostaleria i TurismeSopar de celebracióSopars maridats

Publicacions Recents

  • El programa “Eixart. Art i Salut” porta l’art i la creació als centres d’atenció primària

    13 octubre, 2025 - 0 Comentaris
  • Bagà celebra els dies 10, 11 i 12 d’octubre, les Festes de la Baronia de Pinós

    10 octubre, 2025 - 0 Comentaris
  • Berga impulsa l’elaboració del nou Pla Local d’Adolescència i Joventut 2026-2030 i obre una enquesta ciutadana

    10 octubre, 2025 - 0 Comentaris

Publicacions Recents

  • La Diputació de Barcelona injecta més de 900.000 euros als municipis del Berguedà per garantir-ne l’autonomia local

    10 octubre, 2025 - 0 Comentaris
  • L’Hospital de Berga, finalista als Premis BSH 2025 en la categoria Maternoinfantil

    8 octubre, 2025 - 0 Comentaris
  • El Consell Comarcal del Berguedà demana el servei de Bus Exprés per millorar la mobilitat amb Manresa i Barcelona

    8 octubre, 2025 - 0 Comentaris

Descripció de l'autor

Sense respostes a “La Cuina del Bolet arriba als 25 anys amb vint restaurants participants a la campanya i un sopar de celebració”

Deixa una resposta Cancelar resposta

El teu email no serà publicat. Camps requerits *

*
*


INTEL NUCS CIBPCS

Mini PCs Intel NUC Comprar mini pc intel nuc

El Magatzem del Tasta

  • Popular
  • Recents
  • Comentaris
  • Mor Mossèn Josep Maria Ballarín.

    18 març, 2016 - 2 Comentaris
  • Obertes les inscripcions per a participar a l’exposició col·lectiva de pintors berguedans “Memorial Jacint Codina”

    21 març, 2017 - 2 Comentaris
  • Oh Happy Giovinetto!

    28 novembre, 2015 - 0 Comentaris
  • El programa “Eixart. Art i Salut” porta l’art i la creació als centres d’atenció primària

    13 octubre, 2025 - 0 Comentaris
  • Activitats ANIMades a Puig-Reig

    15 desembre, 2015 - 0 Comentaris
  • El programa “Eixart. Art i Salut” porta l’art i la creació als centres d’atenció primària

    13 octubre, 2025 - 0 Comentaris
  • Bagà celebra els dies 10, 11 i 12 d’octubre, les Festes de la Baronia de Pinós

    10 octubre, 2025 - 0 Comentaris
  • Berga impulsa l’elaboració del nou Pla Local d’Adolescència i Joventut 2026-2030 i obre una enquesta ciutadana

    10 octubre, 2025 - 0 Comentaris
  • La Diputació de Barcelona injecta més de 900.000 euros als municipis del Berguedà per garantir-ne l’autonomia local

    10 octubre, 2025 - 0 Comentaris
  • El Consell Comarcal del Berguedà obre una nova borsa de tècnics/ques per captar el talent de la comarca

    9 octubre, 2025 - 0 Comentaris
  • Mor Mossèn Josep Maria Ballarín.

    Moltes gràcies, Climent, per la teva aportació.
    20 abril, 2023 - Fermi Riu
  • Mor Mossèn Josep Maria Ballarín.

    A Queralt hi va arribar el 1958
    9 abril, 2023 - Climent Vilella
  • Obertes les inscripcions per a participar a l’exposició col·lectiva de pintors berguedans “Memorial Jacint Codina”

    Ens posarem en contacte amb vosaltres per a explicar la vostra...
    18 abril, 2017 - Fermi Riu
  • Obertes les inscripcions per a participar a l’exposició col·lectiva de pintors berguedans “Memorial Jacint Codina”

    Aquesta Fundació, de recent constitució, te l'interès de fer un...
    13 abril, 2017 - Esteve Amills Sisó

El més llegit

  • Mor Mossèn Josep Maria Ballarín.

    18 març, 2016 - 2 Comentaris
  • Obertes les inscripcions per a participar a l’exposició col·lectiva de pintors berguedans “Memorial Jacint Codina”

    21 març, 2017 - 2 Comentaris
  • Oh Happy Giovinetto!

    28 novembre, 2015 - 0 Comentaris

El darrer tren de viatgers des de Guardiola de Berguedà fins a Barcelona. 1972. Ignasi Costa i Amills

Notícies per Etiquetes

Aceb activitats actuacions Agència de desenvolupament del Berguedà Ajuntament Ajuntament de Berga Ajuntament de Puig-reig AMIC Avià Bagà Berga Bergacomercial Berguedà Campanya Casserres Castellar de n'Hug Catalunya Catalunya Central Cercs concert concurs Consell Comarcal Consell Comarcal del Berguedà Cultura Diputació de Barcelona Esport Exposició Festa Major Fira Formació Gironella Guardiola de Berguedà Hospital Sant Bernabé La Pobla de Lillet Monestir de Sant Llorenç Nadal obres Olvan patum Puig-Reig Sant Jordi Tasta Teatre Turisme Vilada

Col·laboradors

Més llegits

  • Mor Mossèn Josep Maria Ballarín.

    18 març, 2016 - 2 Comentaris
  • Obertes les inscripcions per a participar a l’exposició col·lectiva de pintors berguedans “Memorial Jacint Codina”

    21 març, 2017 - 2 Comentaris
  • Oh Happy Giovinetto!

    28 novembre, 2015 - 0 Comentaris
octubre 2025
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« set    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Notícies per Categories

  • Actualitat
  • Cultura
  • Gastronomia
  • Opinió
  • Revistes Tasta
  • Salut
  • Turisme

Revista “Tasta.cat”

  • C.\ Gòsol nº12, 08600 Berga
  • Tel.: (+34) 617 395 978
  • Web: www.tasta.cat
  • Email: tasta@tasta.cat
  • Inici
  • Avís Legal
  • Política de Privacitat
​
© 2015. Tots els drets reservats. Disseny Web Berguedà